tag:blogger.com,1999:blog-5820890008913592812024-03-05T06:54:05.878+02:00גורמיאו Gourmeowגורמיאו: מבשלים ומספריםGiliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-1088116920619879142015-08-09T22:51:00.001+03:002015-08-25T11:18:46.333+03:00ערימת לימונים
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2015/08/09/%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D/";
<!--[if !mso]>
v\:* {behavior:url(#default#VML);}
o\:* {behavior:url(#default#VML);}
w\:* {behavior:url(#default#VML);}
.shape {behavior:url(#default#VML);}
<![endif]-->
אוהבים
לימונים?
Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com2tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-37161551118639956922015-05-31T21:42:00.001+03:002015-08-25T11:19:04.882+03:00חיים קלים- עוגת פירות של סבתא לינה
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2015/05/31/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%A1%D7%91%D7%AA%D7%90-%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94/";
המתכון לעוגת פירות של סבתא לינה פשוט עושה את החיים קלים!
העוגה של סבתא לינה מתבססת על יחסים.
יחס של 1:1 ליתר דיוק.
אז בקיצור, המתכון לעוגה הוא כדלהלן: לפי Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com3tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-74669812681281665892015-05-26T11:33:00.002+03:002015-08-25T11:19:32.928+03:00דגים ממאדים וחלה מתאילנד
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2015/05/26/%D7%93%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9E%D7%90%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%A0%D7%93/";
האהבה החדשה שלנו, דג מטוגן, עם עור פריך פריך פריך! בסנדוויץ חלה, מתובל לעילה.
לטגן דג ולנוח
דניס מפולט
קמח
מלח ופלפל
שמן לטיגון חצי Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com3tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-56234618606949173962015-05-17T10:44:00.000+03:002015-08-25T11:20:18.992+03:00קישואים של החיים
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2015/05/17/%D7%A7%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D/";
סלט קישואים חיים (או זוקיני)
3 זוקיני או קישואים
מיץ וגרידה מחצי לימון
חופן צנוברים קלויים קלות
חצי פלפל חריף קצוץ
חופן עגבניות שרי חתוכות לרבעים
100 גרם גבינת פטה טעימה
Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-29612123867696529302015-05-12T13:55:00.000+03:002015-08-25T11:20:43.188+03:0050 גוונים של סתו
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2015/05/12/50-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%A1%D7%AA%D7%95/";
דובדבנים וקפה- רעיון ענקי!
והינה אפשר גם עם טוויסט איטלקי!
טירמיסו דובדובנים
הכנו את המתכון הזה כי היו דובדבים בעונה, מפה לשם, דובדבנים בסירופ בתוך הטירמיסו שלנו! אפשר להמיר באמרנה, אבל לשים Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-6401715989879135122015-04-05T23:31:00.003+03:002015-08-25T11:21:11.168+03:00דוקטור סטריינג'קוקי או איך הפסקתי לדאוג והתחלתי לאהוב את המקרון
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2015/04/05/%D7%93%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%A7%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%90%D7%95-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A4%D7%A1%D7%A7%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%A4%D7%97%D7%93/";
"הרבה הרבה הרבה פעמים נכשלתי עם מקרונים. אבל לא עוד"
ע.נ. גיליווילי, 2015Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com7tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-36167388885383024452015-03-12T15:03:00.001+02:002015-08-25T11:21:31.597+03:00מוס שוקולד חתיך
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2013/03/16/%D7%9E%D7%95%D7%A1-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%9A/";
סוף סוף מוס שוקולד לאוהבי השוקולד- המריר!
אנחנו מאלו שאוהבים שוקולד מריר מריר, וכשאנחנו אוכלים שוקולד אנחנו רוצים אותי- ניחשתם נכון- מריר!
ואם נקפיד על שני כללים נקבל מוס כמו שאוהבים Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com2tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-90114014111244496112015-03-01T08:00:00.000+02:002015-08-25T11:21:59.780+03:00אגוזים מתוקים מלוחים
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2015/03/01/%D7%90%D7%92%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D/";
הכי טעים, הכי ממכר, הכי הכי
אגוזים מסוכרים עם מלח ותבלינים
קל להכין קשה להפסיק לאכול
חומרים:
200 גרם תערובת אגוזים (לא קלויים)- מומלץ על לוז, שקדים שלמים לא Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-8003602651730910022015-02-22T10:54:00.000+02:002015-09-02T11:53:52.944+03:00טארט אדמ-דם
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2015/03/07/%D7%98%D7%90%D7%A8%D7%98-%D7%90%D7%93%D7%9E-%D7%93%D7%9D/";
טארט תפוזי דם,
שהוא בעצם טארט-קרם ברולה-תפוזי-דם, פשוט להכנה וטעים! כמה טעים! וגם ממש מרשים.
מתחילים עם רכישת תפוזי דם, שזו העונה שלהם (עכשיו.. מתישהו בחורף).
יש תפוזי דם? -יופי
נכין קלתית- אתם יכולים Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com3tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-50355846641548309032015-02-22T08:00:00.000+02:002015-08-25T11:22:18.935+03:00ריבועי קסם
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2015/02/22/%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%A7%D7%A1%D7%9D/";
עכשיו גם אתם יכולים לעשות קסמים!
אמנם יש כמה שלבים, וצריך לחכות בין שלב לשלב, אבל בסוף מקבלים ריבועי קסם שאפשר גם לשמור לאורך זמן (אם לא יחסלו לכם אותם קודם).
מרכיבים:
מעט מרכיבים, הרבה קסם
לתחתית:
100 גר' Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-80636884557958991252015-01-31T10:57:00.000+02:002015-09-02T11:52:46.163+03:00עוגיות טחינה של אמא של נועה
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2015/02/17/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94/";
עוגיות טחינה
תחילה- לחצו כאן
ניסיתי, באמת שניסיתי מתכונים אחרים לעוגיות טחינה. אבל זה פשוט הכי פשוט והכי טעים.
ותודה לאמא של נועה.
חומרים:
240 גרם (1 כוס) טחינה
200 גרם חמאה Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com3tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-62225336958891265332015-01-13T11:04:00.000+02:002015-08-25T11:22:49.445+03:00כמה ענוג- פסטה בבית
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2015/01/13/%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%94-%D7%91%D7%91%D7%99%D7%AA/";
פסטה טרייה, תוצרת בית, בכמות קטנה, האמת, זה ממש ממש לא הרבה עבודה. כמות גדולה יותר, זה דורש קצת השקעה, אבל שווה ומרשים ובעיקר ממש ממש טעים. כל כך טעים, שלא צריך להשקיע ולהעמיס ברוטב מורכב, אבל כמובן שאפשר ומותר גם רוטב מושקע. Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com3tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-76059044503492729462014-12-16T20:46:00.001+02:002015-08-25T11:23:05.590+03:00סופגניות בטעם, דונאטס של פעם
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2014/12/16/%D7%93%D7%95%D7%A0%D7%90%D7%98%D7%A1-%D7%A9%D7%9C-%D7%A4%D7%A2%D7%9D/";
Old fashioned doughnuts
דונאטס בסגנון של פעם
בפיטר פן, (או פיטר המחבת, peter pan), ברוקלין, גילינו את הדבר הנהדר הזה. דונאטס עם מרקם של עוגה (ללא שמרים!). הם ממש טעימים וממש קלים להכנה, ועל כן, אנחנו Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-21091744841042255542014-11-05T09:57:00.001+02:002015-08-25T11:23:26.882+03:00גורמאיו הודי-בורגר
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2014/11/05/%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%95-%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99-%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%A8/";
המבורגר לפי שיטת ההכנה של השף המהולל הסטון בלומנטל, לבוש בסארי.
ההמבוגר מורכב מבקר וכבש, עם מיונז קארי, ריבת בצל מתובלת וחריפה (גרסה של צ'אטני אם תרצו) וצ'דר לזכר Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com2tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-52693090126576932542014-09-25T11:44:00.003+03:002015-08-25T11:23:48.804+03:00שו-נה טובה: שו רימונים
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2014/09/25/%D7%A9%D7%95-%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D/";
פחזניות, בצרפתית: שו, (choux)
במילוי קרם רימונים -מומלץ!
ציפוי פריך לשו:
40 גר' קמח
35 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
35 גר' סוכר דק
צבע מאכל לפי הצורך
במעבד מזון עם להב פלסטיק או בידיים Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com2tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-6777138683195466782014-08-16T12:39:00.003+03:002015-08-25T11:24:49.451+03:00ברוסקטות- המשך
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2014/05/06/%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%98%D7%A0%D7%95%D7%AA/";
ריקוטה, זוקיני ותבלינים!
למתכון הזה צריך לגרד במגרדת (העובי לא כ"כ חשוב, רק שיצא זוקיני מהצד השני ולא מיץ..), לקצוץ בצל דק דק, וגם קצת שום. לאסוף חופן תבלינים, מומלץ ביותר Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-55732384670270568102014-05-06T13:00:00.001+03:002015-08-25T11:24:42.016+03:00שלוש ברוסקטות קטנות
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2014/05/06/%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%98%D7%A0%D7%95%D7%AA/";
הינה לנו קצת 'פינגר פוד' לאירוח- ברוסקטות עם 3 ממרחים שונים!
בשביל יצור 3 ברוסקטות קטנות לוקחים בגט ופורסים לאורך, מורחים כל פרוסה במעט שמן זית ושום בעזרת מברשת ושמים על Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-74385253789962450302014-04-17T11:33:00.004+03:002015-08-25T11:24:10.009+03:00שימו ליים לקוקוס
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2014/04/17/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1/";
גרסה קייצית ל'עוגה לקפה'
250 גרם חמאה רכה
240 גרם סוכר
3 ביצים
קמצוץ לבנדר
קמצוץ גרגירי וניל
גרידה ומיץ מליים אחד/ לימון ירוק
200 גרם שמנת חמוצה
100מ"ל חלב
240 גרם קמח
10 גרם אבקת אפיה (שקית אחת)
Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-11950765440530711302014-03-28T22:38:00.001+03:002015-08-25T11:25:18.566+03:00קסמים מריקוטה עיזים
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2014/03/28/%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%A2%D7%99%D7%96%D7%99%D7%9D/";
ניוקי מהירים להכנה, טעימים ומרשימים, ואפילו קלים -תרתי משמע-.
לניוקי ריקוטה ישנן הרבה וריאציות, להלן אחת טעימה טעימה וקצת אחרת:
250 גר ריקוטה עיזים
דלעת ערמונים קטנה, אפויה עד Giliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-582089000891359281.post-64748205376602197872014-03-19T18:36:00.000+02:002015-08-25T11:25:45.461+03:00טעמים מן העבר: טורוש-גומבוץ של סבתא לאה
if(window.location != "http://gourmeow.blogspot.co.il/")
window.location = "http://gourmeow.com/he/2014/03/19/%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%A9-%D7%92%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A5-2/";
מתכון מהונגריה לכדורי גבינה ממולאים בריבה, מוגשים עם פירורי חלה מטוגנים.
טעים, צנוע ועם ניחוח של פעם.
מתכון מסבתא של הצלם.
לכדורי גבינה:
250 גרם גבינת טברוג, טוב טעם
1 כף סולת
1 כף קמח
ביצהGiliwillihttp://www.blogger.com/profile/09201849969787554006noreply@blogger.com0